söndag 3 juni 2007

Hej igen!

Ojojojoj! Gissa om jag har saknat min blogg?! Har ju haft så mycket att berätta! Jag kommer att ta lite åt gången, efterhand jag kommer ihåg det. Jag menar, jag har ju varit med om ganska mycket de senaste dagarna.
För att börja med skolan, som jag har hört ska vara ett socialistbygge från 60-talet. Jag vet inte om dom hade så fräscha och moderna byggen på 60-talet, men jag tyckte det var helt okej. Fräscht och så. I och för sig håller dom på att bygga om, men det ska vara klart efter sommaren nu, så jag och min klass kommer få helt nya lokaler med helt nya maskiner att få lära oss att lära ut på! Ska bli riktigt spännande! Den källan som jag fått uppgifterna om socialistbygge, studerar numera på skolan. Jag undrar vilken kurs och i vilka byggnader han håller till. Jag kan hålla med om att gymmet på en sisådär 25-30 kvadratmeter inte var mycket att hurra för, men man får rabatt på andra gym om man är medlem och man får billigare massage och sånt. Och det kan jag behöva! Och visst, heltäckningsmatta känns lite 60-70-tal, men det är ändå England. Dom är lite efter när det kommer till det där... Jag har aldrig påstått att England är ledande på levnadsstandard. Det får man liksom ändå ha i åtanke, att om det finns två-glas, så är det alltid något. Tre-glas i fönstren är inte att tänka på, inte ens i dom mest nybyggda husen. Inga jag har sett i alla fall...
Jag vet inte vad det är, men jag gillar det. Jag stortrivs verkligen i England. Det var med sorg i hjärtat jag åkte hem idag. Men så jobbigt var det inte ändå, jag vet ju att om två månader går flyttlasset för dom närmaste tre åren!

Bex var fantastisk! Hon hjälpte till så gott hon kunde från sitt jobb, där hon varit ensam hela veckan... Jag hittade runt ganska bra på egen hand. Efter hand kommer jag ju att utforska mer och mer, men just nu höll jag mig till city. Vi tog även en runda till Portsmouth igår. Och sån tur vi hade som sprang på Strongest man competition for Southern England!! Ujuj, det var stora killar. Har ju sett några av dom nordiska stora männen på Fitness Festivalen! Men man kan liksom inte ta in hur stora dom egentligen är... Har några halvtaskiga foton på vinnaren, som kommer upp på bloggen imon. Då även foton på mina blivande husdjur, Taro och Smicha, kommer att visas upp. Självklart kommer jag sakna mina bäbisar, men dom kommer få det super hos J, så jag är inte orolig. Men jag har fått två substitut som kommer ta hand om den största saknaden. Vi har kommit bra överrens dom senaste dagarna och dom har sovit bredvid mig på nätterna och tagit hand om mig.

Hmm, vad har hänt mera... Det har varit en upplevelse som heter duga! Men det var skönt att jag åkte över, även om jag egentligen inte hade råd... Tack mamsen, för att jag fick låna pengar till biljetten! Jag vet nu att jag gör rätt, ingen tvivlan om det! Det här är precis vad jag behöver!

Jag kommer att återkomma till den här resan i kommande blog-inlägg, eftersom jag inte riktigt har koll på allt just nu. Är såååå trött och alla minnen och intryck ligger huller om buller.

Nu ska jag ringa mamsen och säga hej hej och prata lite om vad som hänt dom senaste dagarna. Jag hoppas att hon kommer med över när jag flyttar, det hade varit kul att hon får se var jag ska bo, vem jag ska bo med och att jag blir väl omhändertagen av alla! Se vart jag ska plugga och hur staden är. Rebecka följer med och det känns helt jättebra! Inte bara för jag får hjälp med packningen och så, men att få visa lite vart jag ska ta vägen... Jag vill ju dela med mig! Och ni som läser bloggen, kommer få insyn i hur mitt nya liv kommer utveckla sig! Bilder och filmsnuttar(om jag kan lära mig lägga in det, vill säga..) och sånt!

Men för nu är det nattinatt och stora kramar!!

Inga kommentarer: