onsdag 24 september 2008

23 september 2008

God afton!
Det blev inget bloggande igår, varför kommer jag inte ihåg, men så är det ibland...

Jag träffade Emelie, en tjej från Kinna. Det var kul att prata lite svenska, prata lite om vad man saknar och lite om allt och inget egentligen. Hon kommer flytta till ett område som heter Bitterne. Det ligger en bit härifrån, ungefär lika långt från stan som jag bodde i Weston. Fast hon vet ju redan att hon måste ta buss till skolan, så jag antar att det var ett väldigt bra område. Frågade om hon ville titta på rummet här, men det är för dyrt för henne, tyckte hon. Jag förstår henne, det är minilitet för dom pengarna!! Hmpf, dom kommer aldrig bli av med det!!

Hur som helst, hon var jättetrevlig och jag tror vi kommer hitta på något i dagarna. Hon kommer att gå på Southampton uni och jag går ju på Solent uni, så vi kommer gå olika skolor, men vad gör det?

Annars händer här inte så mycket. Försöker fördriva tiden så gott det går med film, tv, gå runt, runt på stan och bara flumma lite... Men det borde snart vara fredag, eller hur?

Måste också säga att det franska paret som flyttat in är hur kul som helst! Alltså, det är svårt att förklara, så jag låter bli. Man måste nog träffa dom för att förstå. Men ett exempel är när vi i lördags hade tittat på film, klockan var midnatt och dom gick upp på sitt rum för att göra sig nattaklara. Efter några minuter så kommer D nerspringandes för trapporna och utbrister: Vet ni vad klockan är? Jo, men det visste vi ju. Och hon påpekade att dom var fortfarande vakna... Vi tittade lite förvånat på varann och undrade lite vad hon menade. Dom har nämligen försvunnit upp på rummet vid 20.00-tiden och somnat strax därefter. Men nu var dom vakna fortfarande och det var midnatt! Hon fnittrade lite och sprang upp för trappan igen. Och vi andra bara tittade på varann och brast ut i skratt. Dom är så enkla på något sätt, och är så fascinerade över småsaker. Dom livar liksom upp lite i vardagen, kan man säga...

Nu är det dock dags att nana igen... Känns som jag inte gör annat än sover... Hmm..
Imon ska jag försöka ta mig till gymmet, får se hur det går.

Sov gott!
Kram kram

Inga kommentarer: