söndag 2 maj 2010

2 maj 2010

Hon som äger huset här, Sue, har alltid varit väldigt aktiv. I yngre år blev det mycket skateboard och snowboard. Och även om hon fortfarande åker snowboard emellanåt, fast det var nog ett tag sen nu, så har hon lämnat skateboarden bakom sig och bytt ut mot bergsklättring och long-board.
Häromveckan så blev hon intervjuad för en tidning och det här är artikeln som blev resultatet:

http://rockriprollgirl.com/home/2010/04/24/sue-hazel-sk8-to-send/

Vi har pratat om att ge oss iväg och klättra, när det är lite varmare ute och det har lugnat ner sig för oss båda med skola och jobb. Jag har aldrig testat bergsklättring och det skulle vara kul att testa på det. Hon klättrar runt om här i södra England mest, men på loven packar hon sin van och flyr fältet så fort solen går upp på lördag morgon och kommer hem sent söndag kväll. Och så fort hon får långledigt från jobbet på skolan, så packar hon ihop och far iväg! I påskas var hon två veckor på Frankrikes sydkust, över ju var hon i Spanien. Hon är passionerad i vad hon gör och planerar större delen av sitt liv utefter hur hon kan klättra. Tajmar familje-tillställningar, jobb, sömn, hus-sysslor utefter väder och klättring.

Jag vet inte hur gammal hon är, men jag måste säga att hon är en krutgumma! Hon är inte såå gammal, så hon är en gumma än, men såvida inget händer, så kommer hon hålla det här tempot tills hjärtat slutar slå på henne!

Kram kram

Inga kommentarer: