söndag 26 april 2009

Trädgården


Så här ser våran trädgård ut i kvällssolen. Den är ganska mysig faktiskt.. Kram kram

Testar igen..


Nu testar jag igen. Det skulle vara kul om det funkade att mobilblogga. Det skulle bli fler inlägg från mig och bilder.. Sov gott! Kram kram!

Testing testing


Funkar detta, så blir det nog mer bloggat i framtiden.. Sov gott! Kram Kram

onsdag 22 april 2009

22/4/09

Joråsatt, jag tänker inte ha dåligt samvete för att jag inte skriver i bloggen så ofta som ni läsare skulle vilja att jag skrev, eller som jag själv skulle vilja skriva. Men ibland räcker inte tiden eller orken riktigt till. Speciellt som det inte händer något. Om ni vill veta hur spännande mitt liv kommer vara dom närmaste två veckorna, så blunda för ett ögonblick, föreställ er en grå plaststol á la 60-tal, en masonitskiva med björk-folie så som en gammal Billy-hylla från IKEA, alldeles för få eluttag, så det är lite som en gammal pistol-duell i vilda western om att hinna först till uttagen. Solen steker in och man hör glada skratt utifrån, man ser hundar apportera efter bollar och småbarn som jollrar på picnic-filtar med sina föräldrar.

Jag biter ihop och inser att om 2 veckor kan jag sitta där också. Då är det över. Då kan jag sitta på en liten filt i parken och le och tycka synd om stackarna som fortfarande har tentor och inlämningar kvar... Då är det min tur!

Men tills dess är det två veckor, det innebär 3 prov, 3 inlämingsuppgifter och 2 praktiska prov. Allt på 14 dagar och det är inklusive 5 helgdagar. 4 maj är röd dag här och fråga inte varför, ingen verkar veta...

Vad har hänt annars? N är tillbaka i skolan. Hon har vuxit mycket det senaste, men jag antar att man måste göra det när man ska ta hand om begravningar, släktingar som gnäller och inte förstår och polis och myndigheter som helt plötsligt ska lägga sig i. Men hon är skärpt, hon hajjar och hon har skin på näsan. Hon vet vad som är rätt och fel. Hon kommer gå långt! Hon sitter i en tung sits och hon planerar ändå att hon ska klara av en masters efter universitet. Jag beundrar henne verkligen och önskar jag hade hälften av den styrkan hon har! Jag hoppas jag har styrka nog att ta mig igenom nästa år utan att misslyckas helt och hållet... Jag har haft höga förväntningar på mig själv och vad jag ska ha för slutbetyg. Nu känns det som jag ska vara glad om jag klarar mig på tredje nivån....

Men jag försöker hålla gnistan uppe, tro på mig själv och så länge jag gör mitt bästa, så kan jag i alla fall ta examen med huvudet högt, eller vad man säger... ;)

Nu är det sova som gäller.
Ska försöka bli bättre och när jag har tid och så till att fota lite på skolan, så ni kan få en bild av hur min tid på skolan faktiskt ser ut... ;)

Sov gott!!
Kram kram